torsdag 2 april 2009

Mixtape Mars äntligen klart

Mixtape mars är nu äntligen färdigt snickrat.


Af trion bjuder på sex olika låtar. Personligheten på detta mixtapet som nu har släppts är mycket mer kommersiellt än vad det är jämfört med de två förra mixtapsen och "eat shit or die hungry" såklart. Ljudet och musiken är i en klass för sig. Båda rappare vissar skills i både textskrivning och floow. Deras Dj, bjuder också alla lyssnare på två förstaklassiga remixar för er hiphop-heads som gillar lite tecno eller house. Jag skulle våga påstå att detta mixtape påminner mycket om Mohammed & Ali's sound. För att de har liknande beats samt texter.
Håll också utkik efter nästa tape som kommer att bli något utav de bästa hittills. Jag har själv tjuvlyssnat på några av de kommande låtar, och kan faktist redan nu säga att tapet kommer innehålla ytterligare några utav Alcoholic Family's bästa låtar.




Samtidigt så passar jag på att göra en snabb beskrivnign om mixtape januari och februari.


Januari låter otroligt bra, bra beats, sköna texter och härliga floows. Dessutom innehåller "januari" några utav AF's bästa låtar hittills. Februari, detta mixtapet skulle jag vilja beskriva som skoningslöst och brutalt. Det är fyllt av kraftiga lyrics, och endast Alchemist Beats. Ett mixtape för er som älskar hardcore-hiphop med tunga texter och råa beats.


Peace N Love

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar